< 2ήμερη Προσκυνηματική Ἐκδρομή στὴν Τήνο.

2ήμερη Προσκυνηματική Ἐκδρομή στὴν Τήνο.


09-08-2019 11:30:11 | Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης

Ἱερός Ναός
Ἁγίας Μαρίνης
Ἀρτέμιδα



2ήμερη Προσκυνηματική Ἐκδρομή στὴν Τήνο.


Η Ενορία Αγίας Μαρίνας Αρτέμιδος θα πραγματοποιήσει 2ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, κατά το ακόλουθο πρόγραμμα .

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Συνάντηση στον Ἱερό Ναό Ἁγίας Μαρίνας Ἀρτέμιδος 6:30 π.μ και αναχώρηση από τον Ναό για το λιμάνι της Ραφήνας. Άφιξη στην Τήνο και Προσκύνημα στον Ναό της Παναγίας μας και στην Ιερά Μονή οσίας Πελαγίας Κεχροβουνίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερη ώρα για γεύμα στην χώρα της Τήνου. Το απόγευμα Προσκύνημα στην Ιερά Μονή κυρά Ξένης Πύργου και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας, ιδιοκτησίας του μακαριστού πρώην Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Αγαθονίκου, όπου θα συμμετέχουμε στην ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ανάπαυση.

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου
Αφύπνηση και αναχώρηση 7:00 για τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Θέκλας για την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα επισκεφθούμε το χωριό του Πύργου και το μουσείο μαρμαροτεχνίας. Επιστροφή στην χώρα της Τήνου και παράκληση στην Παναγία μας. Ελεύθερη ώρα και αναχώρηση με το πλοίο για την Ραφήνα.

Συμμετοχή 130,00€ (πληρωμένα: διανυκτέρευση στο ξενοδοχείοTinos beach, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα- Τήνος, Τήνος- Ραφήνα, το πούλμαν που θα μας παραλάβει από τον ναό μας, θα μας συνοδεύει και τις δύο ημέρες και θα μας επιτρέψει στον Ναό).
Η εγγραφή θα γίνεται με την προκαταβολή 60,00€ έως 20 Αυγούστου και εξόφληση 60,00€ έως 31 Αυγούστου. Πληροφορίες π. Νικόλαος Παππάς 6944524413.