< 4ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή Ρόδο-Σύμη.

4ήμερη Προσκυνηματική εκδρομή Ρόδο-Σύμη.


07-06-2022 14:04:33 | Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνης

Αεροπορικώς: Από 30/08/22 έως 02/09/22
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Τρίτη 30/08/22 Αθήνα - Ρόδος
Μονή Παντανάσσης - Κοιλάδα των Πεταλούδων - Μονή Παναγίας Φιλερήμου
Ώρα 06:00΄. Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” των Αθηνών, από όπου στις 07:45΄ θα πετάξουμε με την Sky Express για τη Ρόδο.
Αμέσως θα επισκεφθούμε τη γυναικεία Ιερά Μονή Παντανάσσης. Αμέσως μετά θα μεταβούμε στην Κοιλάδα των Πεταλούδων. Το Όρος Φιλέρημος πιθανόν έλαβε το όνομα ενός μοναχού που ήλθε από την Ιερουσαλήμ μεταξύ 11ου-13ου αιώνος, φέρνοντας μαζί του την εικόνα της Παναγίας που εθεωρείτο έργο του Ευαγγελιστού Λουκά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Τετάρτη 31/08/22 Εκδρομή στη Σύμη
Μετά το πρωινό θα μεταβούμε στο λιμάνι, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο στολίδι των Δωδεκανήσων, τη Σύμη. Πρώτος μας σταθμός η Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμης. Στη συνέχεια θα επιβιβασθούμε εκ νέου στο πλοίο μας που θα μας μεταφέρει στο λιμάνι του Γιαλού, πέριξ του οποίου είναι χτισμένη η πρωτεύουσα του νησιού Σύμη. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε στη γραφική αυτή πόλη με τα πολύχρωμα νεοκλασικά κτίρια και αρχοντικά και να απολαύσουμε τις ομορφιές της. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στη Ρόδο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Πέμπτη 01/09/22 Περιήγηση στην πόλη της Ρόδου
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα οδοιπορήσουμε στην πόλη της Ρόδου. Στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα επισκεφθούμε την Μεσαιωνική Πόλη ή Παλιά Πόλη. Θα επισκεφθούμε τον ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου, ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα των κατοίκων της Ρόδου και ακολούθως θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη. Άλλα σημαντικά αξιοθέατα της Μεσαιωνικής Πόλης είναι η περίφημη Οδός των Ιπποτών, ο Ναός της Αφροδίτης, το Νοσοκομείο των Ιπποτών, το οποίο στεγάζει το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό Μουσείο, η Οπλοθήκη De Milly, το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών, το Τζαμί του Σουλεϊμάν και το Παλάτι της Καστελλανίας.
Στη συνέχεια θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
Παρασκευή 02/09/22 Μονή Παναγίας Υψενής - Λίνδος - Ναός Παναγίας Τσαμπίκας- Επιστροφή στην Αθήνα
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα μεταβούμε στην περιοχή της Λίνδου. Μονή του Ύψους ή της Παναγίας της Υψενής, την οποία και θα επισκεφθούμε. Την Ιερά Μονή Παναγίας Τσαμπίκας.
Στη συνέχεια μεταφορά στο Αεροδρόμιο, θα πετάξουμε στις 21:45΄ για την Αθήνα με άφιξη στις 22:40΄.
ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Τιμή συμμετοχής: Ευρώ 475.,00€ (Επιβάρυνση μονόκλινου 90 Ευρώ)
Συμπεριλαμβάνονται:
1. Το αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα - Ρόδος - Αθήνα, με την Sky Express.
2. Μία χειραποσκευή έως 8 κιλά και μία αποσκευή έως 20 κιλά.
3. Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων.
4. Τρεις (3) διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Agla (4 αστέρων) στη Ρόδο, σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια, με πρωινό.
5. Τρία (3) γεύματα στη Ρόδο εντός ξενοδοχείου.
6. To εισιτήριο του πλοίου για τη Σύμη.
7. Όλες οι μεταφορές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
8. Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
9. Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου και λοιποί φόροι.
10. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
11. Φιλοδωρήματα.
Δεν συμπεριλαμβάνονται: Προαιρετικές εκδρομές και εκδηλώσεις - Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, Μουσεία και σημεία ενδιαφέροντος - Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων.
Παρατηρήσεις:
• Η εγγραφή θεωρείται έγκυρη με προκαταβολή 100 Ευρώ.
• Οριστική εξόφληση και προσκόμιση φωτοτυπίας ταυτότητας, το αργότερο μέχρι 29/07/22.
• Το πρακτορείο διατηρεί δικαίωμα σχετικής τροποποιήσεως του προγράμματος, εάν καιρικές συνθήκες, λόγοι ανωτέρας βίας, ή τεχνικοί λόγοι καθιστούν τούτο αναγκαίο.
• Η τιμή έχει υπολογιστεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές εισιτηρίων, φόρων αεροδρομίων και καυσίμων της 29/05/22. Τυχόν μεταβολή που θα προκύψει πριν την αναχώρηση, βαρύνει τον πελάτη.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ π. Νικόλαος: 6944-524413