< ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΓΡΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΑΓΡΙΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2017


12-12-2017 10:29:25 | Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Δ.Ε.Αγριάς - Δ.Βόλου



Το Δ.Σ. του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή και όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, στο 1ο χριστουγεννιάτικο Bazzar Αλληλεγγύης υπέρ του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Αγριάς.
Ευχαριστούμε όσους συνέβαλλαν στο να μεταμορφωθεί ο χώρος του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου ΟΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σε μια ζωντανή και γιορτινή πλατεία, δηλαδή τις κυρίες της αγάπης(εθελόντριες) του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ που μαγείρεψαν, στόλισαν και πρόσφεραν γλυκά,τους κυρίους που βοήθησαν στο στήσιμο και ξεστήσιμο της αίθουσας, τις κυρίες που δημιούργησαν υπέροχα καλλιτεχνήματα και τα πρόσφεραν, εργαζόμενες συστηματικά και επίμονα για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαθέτοντας χρόνο και δαπάνες από το υστέρημα τους για την πραγματοποίηση του Bazaar,τους «στυλοβάτες» των εκδηλώσεών μας που αναλαμβάνουν κάθε φορά τα ηχητικά, τους καταστηματάρχες της περιοχής μας που πρόσφεραν διάφορα είδη,τους συμπολίτες μας που υποστήριξαν την προσπάθεια μας, αναγνωρίζοντας το παραγόμενο έργο και συμβάλλοντας στη συνέχιση του,τα ΜΜΕ που ανέδειξαν όλη αυτή τη δράση.

Ευχόμαστε να περάσετε με ηρεμία και χαρά τις μέρες των γιορτών, ένα ειρηνικό, δημιουργικό, ευτυχές 2018, καθώς και να εκπληρωθούν οι προσδοκίες και τα όνειρα του καθενός ξεχωριστά.

ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ
Ο Πρόεδρος
π. Βαρνάβας Ε.Σαράτσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Το χριστουγεννιάτικο Bazzar Αλληλεγγύης υπέρ του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ της πόλης μας δεν τελείωσε, θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο κάθε Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τις 10.30 το πρωί έως 2.00 το μεσημέρι.
Επίσης μπορείτε να το βρείτε στο φιλικό και φιλόξενο χώρο του Ιδρύματος Νικολάου και Ελένης Πορφυρογένη
(Πορφυρογένη 2-4),
την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017
την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017
και Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017